Tanja Hartonen-Pulkka

Blogi

Menumat

Posted on February 17, 2014 at 1:30 AM

Kunnanhallitus on kokouksessaan 29.3.2012 nimennyt Menumatpalvelumallia seuraamaan ja arvioimaan viranhaltijoista hoiva- ja hoitotyön johtajan, tuotantopäällikön sekä kotipalvelu ohjaajan ja luottamushenkilöistä kunnan hallituksen jäsenen sekä perusturvalautakunnan jäsenen. Toimintaa arvioidaan jatkuvasti ja 6 kuukauden kuluttua aloittamisesta.

Työryhmä on kokoontunut 30.8.2012 ja 11.12.2012.

Pitääkö luottamushenkilöille riittää lehdestä lukeminen, jossa yksittäinen asiakas kehuu laitetta. Se varmasti sopii joillekin, mutta ihmetyttää edelleen, että mitään raporttia ei tästä virallisesti heru. Sopimuksessa oli 45 menumattia ja vain 30 käytössä, miten nämä 15 konetta, niistäkin varmaan maksetaan vuokraa?

Ihmetyttää kun Menumatista päätettiin (minä vastustin) esitin, että kysytään yrityksiltä. Vastaus oli, että paikallisilla toimijoilla ei halukkuutta, että on kysytty. Ja kuitenkin kaksi yritystä tänä päivänä Mäntyharjulla suorittaa kotiinkuljetuksia. Eikö asiaa edes tutkittu vai heräsivätkö yrityksen myöhemmin asiaan?

Olen vaatinut selvitystä kunnanhallituksessa uudestaan, niin kuin valtuustossa ja nyt taas sähköpostilla. Viime vuoden tilinpäätöstä laadittaessa myös menumat lukemissa oli joitain epäselvyyksiä, joihin ei selvää vastausta tullut.

Raporttia siis odotellessa.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments