Tanja Hartonen-Pulkka

Blogi

Juodaan kahvia...

Posted on June 12, 2014 at 11:15 AM

Valtuustossa, kuulin eilen,  että vanhusneuvosto ei toimi ja siellä juodaan vain kahvia ja budjetista ja toimintasuunnitelmasta ei tietoakaan! Huh huh.

Pidin sellaisen palopuheen, että ylipäätään Mäntyharjussa on ollut olemassa vanhusneuvosto jo ennen vanhuspalvelulakia. Joo siellä juodaan myös kahvia, voi kamala. Siellä on budjetti peräti 1000 euroa vuosi, raha tulee kunnalta. Toimintasuunnitelma ja kertomus on tehty joka vuosi. Kerroin, kuka on sihteeri ja että mapit löytyy häneltä. On järjestetty joka vuosi suuri vanhusten viikon pääjuhla, ja paljon vapaaehtoisia osallistuu toimintaan, ja saamme lahjoituksena yleensä ruokatarpeet, kun tarjoamme ruuan. Järjestelyissä on iso työmäärä.

Ja järjestimme vähillä varoilla konsertin, johon yhtye osallistui talkootyöllä. Kunta maksoi lehti-ilmoituksen. Ajatuksena oli, että vanhusneuvosto esittäytyy. Ja me esittäydyimme runsaalle yleisölle. Miten valtuutettu voi tulla haukkumaan valtuustoon vanhusneuvoston toimintaa? Siellä on lukuisia järjestöjen edustajia mukana, ja tekee hyväää työtä. Ja miksi minä tästä vaahtoan? No kun istun siellä. Jo muistaakseen neljättä vuotta.


Categories: None