Tanja Hartonen-Pulkka

Blogi

Elinkeinoyhtiö

Posted on September 25, 2014 at 11:35 PM

Olen miettinyt Mäsekin tulevaisuutta ulkopuolisena. Ja jos minulta kysytään, sitä tulevaisuutta saa miettiä todellakin. Olen kunnanhallituksen edustajana rahankäytöstä osavastuussa, mutta Mäsekissä tehdään omia juttuja. Vuokrat ei ole hallinnassa, eikä kyllä perintäkään. Minun puolestani Mäsekin saa lakkauttaa ja miettiä muuten miten hankkeita saa eteenpäin. Pitäisi yrittäjille tehdä kysely, että mitä apua Mäsekistä on heille ollut? Aiemmin jokaiselle ryhmittymälle oli paikka Mäsekkiin. Mutta viisaammat päätti tiputtaa demarit ja perussuomalaiset pois. Ai nii on siellä jotain isompia yrittäjiäkin. ( Kaikki ovat minua isompia  )

Saamisia on jotain 188 000. Ne kun saisi takas perittyä, niin ei tarvitse Varpasen koulua lakkauttaa!

Toinen ryhmittymä teki asiasta aloitteen, vaikka asiasta on keskusteltu jo suljettujen ovien takana. Minä viime maanantaina sanoin ääneen kunnanhallituksessa, että Mäsekin voi lakkauttaa. Ja noiduin, kun en tajunnut Suvitassun aikaan ottaa vuokraliikehuoneistoa kunnalta. Koska halutessaan voi jättää vuokrat maksamatta ja kääriä senkin osuuden omaan taskuun. Oli puhetta, että Mäsekkiä tarkastellaan, kun uusi kunnanjohtaja astuu remmiin. Ja se on hyvä asia, mitä tarkasteleminen sitten tarkoittaakaan. Keskiviikkona sitten siitä paukahti aloite. HYVÄHYVÄ! Mäntyharjulaisten perusssuomaisten ryhmä olisi mielellään allekirjoittanut aloitteen. Olisi nyt voitu odottaa, niinkuin puhe oli, kunnanjohtajan virkaan astumista.

”Pitää ajatella yritystä, kun se työllistää muita.” Siksi siis voi jättää vuokrat maksamatta. Mutta eikös se ole yrityksen vika, jos ei pysty niitä maksamaan, eikä kunnan vika, jos se vaan toimii vuokraajana. ?

 

Categories: None